ESTUAR – SVE OPCIJE ZA FISKALIZACIJU NA JEDNOM MESTU

Naše rešenje

Naša kompanija ESTUAR DOO Beograd, kao isključivi distributer Softvera kompanije TERON DOO,  je tu da vam ponudi sva neophodna rešenja za proces eFiskalizacije, uključujući hardver (Android fiskalne uređaje, računare, termanle i fiskalne štampače) i softver (za Android, Linux i Windows OS), koji su sertifikovani  od strane PU Rebpublike Srbije.

Šta Vam nudimo:

Teron LPFR

Teron LPFR je softverski lokalni procesor fiskalnih računa za Windows i Linux operativni sistem. Razvijen je na modernim tehnologijama i potpunosti u skladu sa propisima i preporukama Poreske uprave Republike Srbije. Odlikuje ga robustnost, brzina rada i minimalni zahtevi za resursima. Ovaj proizvod je idealno rešenje za korisnike koji imaju već razvijene ESIR (POS) aplikacije koje ne žele da zamene već da uz minimalno prilagođenje integriši na Teron LPFR i na taj način podrže novi model elektronske fiskalizacije.

Teron LPFR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Teron Android ESIR+LPFR

Teron Android ESIR+LPFR je “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju. Sastoji se od POS terminala sa ugrađenim štampačem računa, čitačem pametnih kartica za komunikaciju sa bezbednosnim elementom, veliki (5.5”) touch-screen ekranom, 4G i WiFi internetom, barcode čitačem i baterijom za samostalni rad. Na uređaju se nalazi Teron ESIR i Teron LPFR rešenje koji Vam omogućavaju da u potpunosti izdajete fiskalne račune prema novom modelu elektronske fiskalizacije bez potrebe za dodatnim uređajima ili aplikacijama.

Teron Android TPS900 LPFR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.
Teron Android TPS900 ESIR (napredno) rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Teron Android Open LPFR

Ukoliko imate vašu Android ESIR (POS) aplikaciju nudimo vam mogućnost da je integrišete na Vaš postojeći Android POS terminal ili na naš POS terminal sa već ugrađenim Teron LPFR-om i na ovaj način uz minimalne investicije dobijete “sve-u-jednom” uređaj koji u potpunosti odgovara Vašim potrebama.

Teron X multiplatforma

Svesni smo da je svaka kompanija specifična i da čak i širok portfolio ne može zadovoljiti svaku potrebu. Pružamo vam mogućnost da zajedno radimo na pravljenju potpuno specijalizovanih rešenja isključiva za Vaše potrebe baziranih na postojećim komponentama. Iskoristite svoje postojeće softversko resenje za prodaju koje je prilagođeno Vašim poslovnim potrebama integrišući ga jednostavno i lako sa  našim sertifikovanim modulima.

Lokalni procesor fiskalnih računa – LPFR koji može da radi na Android, Linux i Windows operativnim sistemima.

ESIR- elektronski sistem za izdavanje fiskalnih računa koji može da radi na Android, Linux i Windows operativnim sistemima, odnosno u kooperaciji sa vašim ESIR-om koji ne mora biti sertifikovan.

Za sve naše uređaje i softverska rešenja obezbeđena je profesionalna tehnička podrška.

Zvanični distributeri naših rešenja su kompanije BoX4IT i M2M Solutions, iza kojih je dugogodišnje iskustvo u prodaji i održavanju fiskalnih uređaja na teritoriji Republike Srbije.