Karte i kontrola pristupa
AXESS sistemi za upravljanje kartama i pristupom

AXESS spada u vodeće međunarodne proizvođače sistema za upravljanje kartama i pristupom. Poslovna polja i projekti gde ova tehnologija pruža svoj maksimum jesu: skijaška odmarališta i destinacije, sajamski i kongresni centri, stadioni i arene, tematski i drugi parkovi i turistički transport. U ovim poljima možemo ponuditi kompletna rešenja, od registracije korisnika i programa vernosti sa integracijom na društvenim mrežama, kao i brojne korisničke interfejse sa sistemima trećih lica. Za svaki pojedinačan projekat izrađuje se individualno rešenje bazirano na dokazanim, standardnim tehnologijama.

Ubedljivi smo jer koristimo najnoviji hardver, ali i najmodernije softverske module. Sa našim standardnim sistemom kao bazom, nudimo individualno adaptirana rešenja za svaku od oblasti primene.

Mi individualizujemo rešenja: Individualna rešenja koja čine karte i kontrola pristupa, softverski proizvodi kojima se integrišu sopstvene poslovne oblasti i CRM sistemi za upravljanje podacima o korisnicima.

Galerija