Estuar i zvanično ovlašćeni uvoznik i distributer brenda Telpo za Srbiju!

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Estuar izabran za predstavnika Telpo fiskalnih kasa u Srbiji. Telpo je vodeći dobavljač visokokvalitetnih fiskalnih kasa i čast nam je što radimo sa njima kako bismo svoje proizvode plasirali na tržište Srbije.

Estuar je posvećen pružanju najbolje moguće usluge našim klijentima, a mi smo posvećeni tome da pomognemo Telpu da uspe u Srbiji. Verujemo da su Telpo fiskalne kase savršeno rešenje za preduzeća svih veličina i uvereni smo da će ih naši kupci dobro prihvatiti.

Kao predstavnik Telpo-a, bićemo odgovorni za promociju njihovih proizvoda i usluga, kao i za pružanje podrške i pomoći našim klijentima. Blisko ćemo sarađivati sa Telpo-om kako bismo osigurali da naši klijenti dobiju najbolju moguću uslugu i podršku.

Radujemo se dugom i uspešnom partnerstvu sa Telpom i uvereni smo da će naši kupci biti zadovoljni visokokvalitetnim fiskalnim kasama koje ćemo ponuditi. Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da saznate više o Telpo proizvodima, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.