Ski pass Web Shop

U saradnji sa našim prijateljima iz Skijališta Srbije i Axess-a, Estuar je uspeo da stvori zaokružen sistem kupovine i upotrebe skijaških karata – popularni ski pass. Od početnog interesovanja i kupovine preko našeg Web Shop-a, pa do same skijaške staze, svaki korak je optimizovan tako da zatehva najmanji mogući broj radnji sa strane skijaša.

 

Web shop-u možete pristupiti na više načina – pretragom ili linkom sa našeg sajta. Jednostavnim popunjavanjem potrebnih informacija dobićete QR kod.

Karte kupljene preko Web Shop-a mogu se samostalno izraditi na PICKUP BOX uređajima ili na blagajnama ski-centara uz minimalno zadržavanje (pogledajte film dole). Potrebno je da imate vaučer na mobilnom uređaju ili na papiru. Skeniranjem vaučera, karte se izrađuju automatski. ski pass web shop

Pickup box uređaji postavljeni su u Beogradu, u radnjama Beosporta u Sava centru i sledećim tržnim centrima: BEO, Ušće, Galerija (nivo 1, Gradska ulica 1), Ada mall, kao i u agenciji Supernova travel. Dva uređaja su postavljena u Novom Sadu, u Beosport TC Promenada i u agenciji BanCor Travel. Uređaji su dostupni u toku radnog vremena objekata u kojima se nalaze. Na ovim lokacijama će se uređaji nalaziti do 30. novembra, a nakon toga biće raspoređeni na odgovarajućim lokacijama u ski-centrima.

Od početka decembra biće ukupno 8 lokacija na Kopaoniku sa pickup box-ovima, po jedna na Staroj planini i Torniku i 4 u Beogradu za sve vreme trajanja zimske sezone, tako da skijaši mogu da dođu do svojih karata kupovinom preko webshop-a i bez odlaska na blagajne. Kada jednom budu imali kartice kod sebe, dalje preko WTP broja mogu da dopunjavaju karticu željenim ski-pasovima i da idu direktno na staze. Moguće je istovremeno imati više ski-karata za jednu osobu na jednoj kartici, ako im se ne preklapa period važenja.

Naravno, blagajne u ski-centrima radiće kao i prethodnih sezona, u istom obimu.

Odgovore na najčešće postavljena pitanja možete pronaći ovde.